Valitse valuutta

Kaikki värit, Kaikki koot/Omat mitat, Ilmainen toimitus & 14 päivän palautusoikeus

VINKIT JA OHJEET

Vanhojentanssimekko, rippimekko, häämekko tai muu juhlamekko hakusessa? 

Me halutaan, että saat olla säihkyvin sinä juhlapäivänäsi! 

Meiltä Meccolta löydät ihanat, juuri sinun toiveidesi mukaan tehdyt vanhojentanssimekot, rippimekot, häämekot, vuosi- ja kurssijuhlamekot, iltapuvut, kaasojen mekot tai mitkä tahansa juhlamekot. Joten unelmoitpa sitten pitsistä, tyllistä, satiinista tai jostain aivan muusta, meiltä löydät etsimäsi! Sydämellinen henkilökuntamme auttaa mielellään sinua valinnassasi.

Meiltä saat aina juuri sellaisen mekon kuin haluat. Tarjolla on mekkomalleja todella monipuolisesti, mutta ne ovat myös yksilöitävissä: voit yhdistellä keskenään mitä tahansa osia yli 600 mekkomallistamme ja vaihtaa väriä, helman mallia sekä pituutta, materiaalia jne. Tarjolla on vakiokokoja, joita tarvittaessa muokkaamme yksilöllisesti sinun mittojesi mukaan. Kun olet tyytyväinen mekkoosi, voit säteillä suurena päivänäsi itsevarmana ja parhaana mahdollisena sinuna.

Erinomaisen hintalaatu-suhteen omaava, sinun näköisesi mekko tilaisuuteen kuin tilaisuuteen 

Meillä homma on hiottu niin huippuunsa, että unelmamekon valinta käy helposti verkkokaupasta. Tutustu rauhassa kotonasi eri vaihtoehtoihin, klikkaile valintasi, eikä aikaakaan, kun juuri sinulle valmistettu mekko on valmiina päälläsi! Jos taas haluat päästä kokeilemaan eri malleja päällesi ennen tilauksen tekemistä, voit varata sovitusajan liikkeeseemme Helsingin Mannerheimintiellä.

Meille timanttinen asiakaspalvelu on se ykkösjuttu. Meille on aina hyvä tulla, asioitpa sitten nettikaupassa tai liikkeessä paikan päällä. Meillä on aito halu auttaa sinua löytämään juhlapäivääsi juuri se sinulle paras mekko. Lopputuloksena on tyylikäs ja kaunis mekko, joka auttaa tekemään lookistasi ja päivästäsi täydellisen.

Meiltä saat vain laadukkaita mekkoja, jotka tehdään käsityönä aina tilauksesta sinun koossasi ja toiveidesi mukaan. Hinta ei kuitenkaan päätä huimaa – meillä on loistava hinta-laatusuhde! Mahdolliset tilausvaiheessa tehdyt muutokset nimittäin sisältyvät hintaan ja toimitus on ilmainen. Mekolla on myös 14 päivän palautusoikeus.

Meccolaiset ovat sinun tukenasi juhlapäivässä

Perheyrityksemme on perustettu vuonna 2008, joten meille on ehtinyt kertyä monen vuoden kokemus Wanhojen, ripille pääsevien, morsianten ja muiden suureen juhlapäiväänsä valmistautuvien mekkotoiveista. Sillä perusteella voimme tarjota juuri sinullekin varmasti sopivia vaihtoehtoja, jotka kaikki ovat muokattavissa oman maun ja koon mukaan.

Mecco on enemmänkin kuin yritys, olemme nimittäin oikea perhe. Osa meistä onkin ihan sukua keskenään, mutta mukaan on vuosien saatossa tullut muita samalla tavalla ajattelevia ihmisiä. Osa meistä on täällä Suomessa, mutta osa meistä palvelee sinua Kiinassa olevalta omalta tehtaaltamme asti. Olemme kotimainen yritys, joka haluaa, että juuri sinä löydät juuri sinulle sopivan juhlamekon silloin, kun sille on tarvetta.

Me meccolaiset toivotetaan sinut tervetulleeksi unelmiesi mekko-ostoksille!

Tallenna