Valitse valuutta

Kaikki värit, Kaikki koot/Omat mitat, Ilmainen toimitus & 14 päivän palautusoikeus

Vanhojentanssimekko - Tilaaminen

Vanhojentanssimekko toiveidesi mukaan

Olipa toiveissasi sininen, punainen, vihreä, musta tai jonkin muun värinen vanhojentanssimekko, Meccon laajoista värivaihtoehdoista löydät kaikki värit ja varmasti mieleisesi vanhojentanssimekon.

Vanhojentanssimekon kustomointi

Voit halutessasi myös vaihtaa mekon materiaalia, jos ajatuksissasi on nimenomaan esimerkiksi satiininen tai vaikka röyhelöhelmainen glittertyllistä valmistettu vanhojentanssimekko. Tilausvaiheessa voit vapaasti valita haluamasi koon ja sinun on myös mahdollista hienosäätää kaikkia vakiokoonmittoja. Vanhojentanssimekkoja selatessa kannattaa pitää mieli avoinna, koska tilausvaiheessa voit tehdä lukuisia muutoksia vanhojentanssimekkoosi.

Mikä Meccon vanhojentanssimekko -mallit erottaa muista?

Meiltä saat aina juuri sellaisen vanhojentanssimekon kuin haluat ja täysin omassa koossasi. Tilausvaiheessa kaikki muutokset sisältyvät vanhojentanssimekon hintaan (mm. Värin, materiaalin, helman mallin, yläosan tyylien ja kiinnityksen vaihtaminen)! Järjestelmämme myös seuraa automaattisesti, ettei lukioosi tule kahta saman mallista ja -väristä vanhojentanssimekkoa samana vuonna. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia maksutapoja, myös lasku- ja osamaksumahdollisuuden.

Meccolta saat juuri sinulle käsityönä valmistetun lumoavan vanhojentanssimekon, jossa voit sädehtiä itsevarmana suurena päivänäsi! ✨ Voit yhdistellä keskenään mitä tahansa osia yli 600 vanhojentanssimekko -mallistamme ja vaihtaa mekon väriä, materiaalia jne.

Vaikka mahdollisuuksia on paljon, käy homma helposti ja muutokset sisältyvät hintaan! Valitsemasi vanhojentanssimekko valmistetaan sinulle käsityönä laadukkaista materiaaleista. Omat valinnat on helppo tehdä Meccon verkkokaupassa, ja jos haluat sovittaa vaihtoehtoja ennen tilausta, onnistuu se meidän palvelevassa liikkeessä Helsingin Mannerheimintiellä❤️ Meillä Mecco:lla on pitkä kokemus Wanhojen mekko toiveista ja tiedetään myös tulevat trendit. Meillä aidosti halutaan, että löydät just sen oikean mekon ja saat WOW - fiiliksen!

Kustomoidun vanhojentanssimekon valmistaminen

Valmistamme kaikki vanhojentanssimekot tilauksesta käsityönä omalla tehtaallamme Kiinassa. Toimitusaika vanhojentanssimekoilla on noin 6 viikkoa (tilauksesi toimitetaan sinulle lähipostiisi). Kannataa myös kurkata Heti toimitettavat mekot -kategorian vanhojentanssimekot. Niiden lähetys tapahtuu suoraan varastostamme 1-3 arkipäivän aikana.

Ekologiset vanhojentanssimekot

Kestävä kehitys – päästöjen vähentäminen. Vanhojentanssimekoillamme on pienempi ympäristövaikutus. Käytämme vanhojentanssimekkojemme valmistuksessa energiansäästöprosesseja ja kierrätettyjä materiaaleja. Mecco vanhojentanssimekon valinta on pieni, mutta merkittävä teko sinulle tärkeiden teemojen tukemisessa.

Ihania mekkoselailu -hetkiä toivotellen ja muistutuksena vielä, että kannattaa pitää mieli avoinna...kun tilausvaiheessa voit sitten tehdä paljon muutoksia valitsemaasi vanhojentanssimekkoon. Kuten vaihtaa mekon värin, materiaalin, helman mallin, yläosan tyylejä, kiinnityksen jne. Voit siis esimerkiksi tilata kaikki vanhojentanssimekot missä tahansa värissä, vaikka vaaleansinisenä. 

Kaikki muutokset sisältyvät vanhojentanssimekon hintaan. Ilmainen toimitus sekä täysi 14 päivän palautusoikeus❤️

Katso koko vanhojentanssimekko -mallistomme>>