Valitse valuutta

Kaikki värit, Kaikki koot/Mittatilaus, Ilmainen toimitus & 14 päivän palautusoikeus

YRITYS

Ota yhteyttä

Mecco store

Liike avoinna:
ma-pe 12-18
la 11-14
Verkkokauppa palvelee 24 h 

Kasarmikatu 23
00130 Helsinki

p. 010 3223100 (liikkeen aukioloaikoina)
info@mecco.fi

Meccoon on helppo löytää
Liikkeemme sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa Kasarmikatu 23:ssa. Meccoon voit tulla ilman ajanvarausta – haluamme palvella Sinua silloin, kun se Sinulle parhaiten sopii.

Käsintehtyjä hää- ja juhlapukuja
edullisesti toiveidesi mukaan

Mecco on vuonna 2008 perustettu suomalainen perheyritys. Meccosta löydät upeimmat hääpuvut, kaasojen puvut, juhlamekot, iltapuvut ja vanhojentanssimekot. Valikoimissamme on myös runsaasti erilaisia asusteita.

Tuotteiden tilaaminen Mecco verkkokaupasta on mahdollista vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Tilausprosessi on nopea ja vaivaton. Voit valita itsellesi sopivimmat maksu- ja toimitustavat tilausprosessin aikana. Suoritettua tilauksesi loppuun, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Sitova kauppasopimus astuu voimaan vastaanotettuasi tilausvahvistuksen. Mikäli et saa tilausvahvistusta sähköpostiisi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme (info@mecco.fi).

Haluamme, että jokaisella on mahdollisuus näyttää parhaimmaltaan tärkeänä juhlapäivänään, siksi Meccon hinnat ovat niin edullisia. Myymme korkealuokkaisia juhlapukuja kaikkien budjettiin sopivaan hintaan. Tämä on mahdollista, koska valimistamme kaikki puvut itse, joten meillä ei ole turhia välikäsiä, jotka nostaisivat pukujen hintoja.

Meccon liike sijaitsee osoitteessa Kasarmikatu 23, Helsinki.

Supersuosittu Mecco verkkokauppa palvelee vuorokauden ympäri seitsemänä päivänä viikossa.