Valitse valuutta

Kaikki värit, Kaikki koot/Omat mitat, Ilmainen toimitus & 14 päivän palautusoikeus

YRITYS

Liike avoinna:

ma-pe 11.30-18
la 10-16

Muistathan varata sovitusajan, kiitos paljon! Lämpimästi tervetuloa.

Mannerheimintie 40
00100 Helsinki

Verkkokauppa palvelee 24 h 

Käsintehtyjä hää-, vanhojentanssi- ja juhlamekkoja 
edullisesti toiveidesi mukaan

Mecco on vuonna 2008 perustettu suomalainen perheyritys. Meccosta löydät upeimmat hääpuvut, kaasojen puvut, juhlamekot, iltapuvut ja vanhojentanssimekot. Valikoimissamme on myös runsaasti erilaisia asusteita.

Tuotteiden tilaaminen Mecco verkkokaupasta on mahdollista vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Tilausprosessi on nopea ja vaivaton. Voit valita itsellesi sopivimmat maksu- ja toimitustavat tilausprosessin aikana. Suoritettua tilauksesi loppuun, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Sitova kauppasopimus astuu voimaan vastaanotettuasi tilausvahvistuksen. Mikäli et saa tilausvahvistusta sähköpostiisi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme (info@mecco.fi).

Haluamme, että jokaisella on mahdollisuus näyttää parhaimmaltaan tärkeänä juhlapäivänään, siksi Meccon hinnat ovat niin edullisia. Myymme korkealuokkaisia juhlapukuja kaikkien budjettiin sopivaan hintaan. Tämä on mahdollista, koska valimistamme kaikki puvut itse, joten meillä ei ole turhia välikäsiä, jotka nostaisivat pukujen hintoja.

Meccon liike sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 40, Helsinki.

Supersuosittu Mecco verkkokauppa palvelee vuorokauden ympäri seitsemänä päivänä viikossa.