Valitse valuutta

Kaikki värit, Kaikki koot/Omat mitat, Ilmainen toimitus & 14 päivän palautusoikeus

Mecco perhe

Kaikki Meccolaiset työskentelevät tiiviisti yhdessä varmistaaksemme, että kaikki pukumme ovat sellaisia joista voimme olla ylpeitä.

Mervi

Mervi perusti Meccon vuonna 2008. Ajatuksenaan tarjota kauniita juhlapukuja asiakasystävälliseen hintaan. Asiakkaat rakastuivat heti alhaisiin hintoihin. Mutta se mikä todella erotti Meccon muista, oli liikkeen ihana tunnelma ja ystävällinen asiakaspalvelu. Koko elämänsä asiakaspalvelutehtävissä olleena, Mervi todella tietää miten iso asia juhlapuvun ostaminen on ja haluaakin tarjota wow- filliksen jokaiselle asiakkaalle, joka kerta. 

Anssi

Vuonna 2011 Mervin poika Anssi liittyi mukaan yritykseen. Anssi halusi auttaa Meccoa parantamaan pukujen muokkausvaihtoehtoja, tehden puvuista entistä yksilöllisempiä. Vuonna 2013 hän perusti Meccolle oman tehtaan Kiinaan, mikä teki tämän kaiken mahdolliseksi. Anssin tausta rahoitusalalla ja liiketoiminnan kehityksessä tarkoittaa sitä, että hänen katseensa on aina tulevaisuudessa ja siinä miten Mecco voisi tarjota entistä parempia tuotteita asiakkailleen.

Tehtaalla

 

Tämä ihana joukko on Meccon tehtaan työntekijät Kiinassa. Tiimiin kuuluu kaksi lahjakasta suunnittelijaa, kolme taitavaa ompelijaa ja kolme tarkkaa koristelijaa sekä projektipäällikkö, tuotantojohtaja ja tehtaanjohtaja.