Valitse valuutta

Kaikki värit, Kaikki koot/Omat mitat, Ilmainen toimitus & 14 päivän palautusoikeus

Vanhojentanssimekot

Uniikki vanhojentanssimekko omien toiveidesi mukaan

Mikä Meccon erottaa muista? Meiltä saat aina juuri sellaisen vanhojentanssimekon kuin haluat ja täysin omassa koossasi. Tilausvaiheessa kaikki muutokset sisältyvät mekon hintaan (mm. Värin, materiaalin, helman mallin, yläosan tyylien ja kiinnityksen vaihtaminen)! Järjestelmämme myös seuraa automaattisesti, ettei lukioosi tule kahta saman mallista ja -väristä vanhojentanssimekkoa samana vuonna. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia maksutapoja, myös lasku- ja osamaksumahdollisuuden.

Lue lisää

Meccolta saat juuri sinulle käsityönä valmistetun vanhojentanssimekon, jossa voit sädehtiä itsevarmana suurena päivänäsi! ✨ Voit yhdistellä keskenään mitä tahansa osia yli 600 vanhojentanssimekkomallistamme ja vaihtaa mekon väriä, materiaalia jne.

Vaikka mahdollisuuksia on paljon, käy homma helposti ja muutokset sisältyvät hintaan! Valitsemasi vanhojentanssimekko valmistetaan sinulle käsityönä laadukkaista materiaaleista. Omat valinnat on helppo tehdä Meccon verkkokaupassa, ja jos haluat sovittaa vaihtoehtoja ennen tilausta, onnistuu se meidän palvelevassa liikkeessä Helsingin Mannerheimintiellä❤️ Meillä Mecco:lla on pitkä kokemus Wanhojen mekko toiveista ja tiedetään myös tulevat trendit. Meillä aidosti halutaan, että löydät just sen oikean mekon ja saat WOW - fiiliksen!

Valmistamme kaikki vanhojentanssimekot tilauksesta käsityönä omalla tehtaallamme Kiinassa. Toimitusaika vanhojentanssimekoilla on noin 6 viikkoa (tilauksesi toimitetaan sinulle lähipostiisi). Liikkestämme voi ostaa mekon (ja asusteita) myös heti mukaan.

Kestävä kehitys – päästöjen vähentäminen. Vanhojentanssimekoillamme on pienempi ympäristövaikutus. Käytämme vanhojentanssimekkojemme valmistuksessa energiansäästöprosesseja ja kierrätettyjä materiaaleja. Mecco vanhojentanssimekon valinta on pieni, mutta merkittävä teko sinulle tärkeiden teemojen tukemisessa.

Ihania mekkoselailu -hetkiä toivotellen ja muistutuksena vielä, että kannattaa pitää mieli avoinna...kun tilausvaiheessa voit sitten tehdä paljon muutoksia valitsemaasi vanhojentanssimekkoon. Kuten vaihtaa mekon värin, materiaalin, helman mallin, yläosan tyylejä, kiinnityksen jne. Voit siis esimerkiksi tilata kaikki vanhojentanssimekot missä tahansa värissä, vaikka vaaleansinisenä.

Kaikki muutokset sisältyvät mekon hintaan. Ilmainen toimitus sekä täysi 14 päivän palautusoikeus❤️

Tee juhlastasi ainutlaatuinen - suunnittele unelmiesi mekko. Voit muun muassa…

Vaihtaa mekon väriä

Vaihtaa mekon materiaalia

Tilata mekon lyhyenä, pitkänä, puolipitkänä tai pelkän alaosan