Valitse valuutta

Kaikki värit, Kaikki koot/Omat mitat, Ilmainen toimitus & 14 päivän palautusoikeus

Häämekot

Uniikki häämekko suureen päivääsi!

Etsitkö juuri sitä oikeaa häämekkoa? Meccolta saat sinun toiveidesi mukaan käsin tehdyn häämekon, jossa voit sädehtiä itsevarmana suurena päivänäsi! ✨

Mikä Meccon erottaa muista? Meiltä saat aina juuri sellaisen häämekon kuin haluat! Kaikki meidän häämekkomme ovat muokattavissa: Voit yhdistellä keskenään mitä tahansa osia yli 600 mallistamme ja vaihtaa väriä, helman pituutta, materiaalia jne. Jos haluat häämekkoosi laahuksen tai vaikka halkion, lisäät ne helposti yhdellä klikkauksella. Tarjolla on vakiokokoja, joita tarvittaessa muokkaamme yksilöllisesti sinun mittojesi mukaan. Saat siis käytännössä suunnitella unelmien häämekkosi helposti itse tai halutessasi valita jonkin upeista valmiista malleistamme!

Meiltä saat sitä, mitä tilaat, etkä sitä, mitä sattuu varastossa olemaan! Häämekkosi valmistetaan sinulle käsityönä tilauksesta, laadukkaista materiaaleista. Joten unelmoitpa sitten pitsistä, tyllistä, satiinista tai mistä vain, meiltä löydät etsimäsi! Me Meccolla haluamme, että voit mennä naimisiin sellaisessa häämekossa, johon olet sataprosenttisen tyytyväinen. Häämekkojen toimitusaika on noin 6 viikkoa.

Palvelumme on hiottu niin sujuvaksi, että unelmamekon valinta käy helposti verkkokaupasta. Tutustu rauhassa kotonasi eri vaihtoehtoihin, klikkaile valintasi ja juuri sinulle valmistettu mekko on pian jo valmiina käyttöösi! Mekko lähetetään sinulle ilman toimituskuluja. Jos haluat päästä kokeilemaan eri malleja päällesi ennen tilausta, voit varata sovitusajan liikkeeseemme Helsingin Mannerheimintiellä.

Meccolla sinun tyytyväisyytesi on ykkösjuttu, kaikilla häämekoillamme onkin 14 päivän täysi palautusoikeus. Meille on aina hyvä tulla, asioitpa sitten nettikaupassa tai liikkeessä paikan päällä. Meillä on aito halu auttaa sinua löytämään juhlapäivääsi juuri se oikea häämekko!

Mecco on vuonna 2008 perustettu suomalainen perheyritys, joten meillä on vuosien kokemus häihinsä valmistautuvien toiveista. Sillä perusteella voimme tarjota juuri sinullekin varmasti sopivia vaihtoehtoja, jotka kaikki ovat muokattavissa oman maun ja koon mukaan.

Meccolta löydät hääpäivääsi The Dressin! Meiltä löydät mekot myös kaasoille.

Tee juhlastasi ainutlaatuinen - suunnittele unelmiesi mekko. Voit muun muassa…

Vaihtaa mekon väriä

Vaihtaa mekon materiaalia

Tilata mekon lyhyenä, pitkänä, puolipitkänä tai pelkän alaosan